Schema för vårterminen 2021

Måndag: Utedag i skogen klockan 10.00-12.00 (0-6 år).

Vi träffas i skogen bakom öppna förskolan. Här kan ni spika, leka i liten sandlåda, leta efter småkryp m.m. Sångstund ca klockan 11.00. Vi bjuder på kaffe och te.

Tisdag: Utedag i skogen klockan 10.00-12.00 (0-6 år)

Onsdag: Babygrupp (0-10 månader) i skogen 10.00–12.00

Vi träffas i skogen bakom Öppna förskolan, och du kommer och går som du vill under tiden vi har öppet. På onsdagar har vi familjecentralstid, och BVC och MVC är med i skogen. Då kan du som förälder ställa frågor kring bland annat de minsta barnens mat, sömn och utveckling.

Torsdag: STÄNGT

Fredag: Utedag i skogen klockan 10.00-12.00 (0-6 år).

Vi träffas i skogen bakom öppna förskolan. Här kan ni spika, leka i liten sandlåda, leta efter småkryp m.m. Sångstund ca klockan 11.00. Elden är tänd. Möjlighet finns att värma mat över elden. Vi bjuder på kaffe och te. Om inte elden kan vara tänd skriver vi det senast samma dag på Facebook.

imageg6rh3.png

Förändringar i schemat kan komma att ske med kort varsel. För senaste uppdateringar följ oss på Facebook Stenhagens öppna förskola.
Coronainfo: Max 10 st vuxna besökare. Tänk på att stanna hemma vid minsta förkylningssymtom, och två symptomfria dagar efter att du varit sjuk. Viktigt att hålla avstånd.

14 april 2021