Corona-ändrad planering för vecka 14

Pga. Corona kommer all vår verksamhet att vara utomhus. Följ gärna vår Facebooksida "Stenhagen öppna förskola" där vi lägger upp information så fort det sker någon förändring. Har ni frågor kan ni ringa oss på 018-7278149.

Måndag  30 mars: STÄNGT för utbildning.

Tisdag 31 mars: utedag  i skogen kl.10:00-12:00. Vi träffas i skogen bakom Öppna förskolan. Sångstund kl.10:30 som vanligt. Ta gärna med eget fika. Vi bjuder på kaffe och te. 

Onsdag 1 april: barnvagnspromenad med babygruppen. Vi träffas utanför Öppna förskolan kl.10. Ta en kaffe och följ med på en promenad i närområdet. Obs! Ingen verksamhet inne denna dag.

Torsdag 2 april: STÄNGT

Fredag  3 april: utedag i skogen kl.10:00-12:00. Vi träffas i skogen bakom Öppna förskolan. Sångstund som vanligt kl.10:30. Elden kommer vara tänd, vi bjuder inte på brödbak, men ta gärna med eget mellanmål/fika. Det är också okej att ta med eget folieknyte med mat eller korv för värmning över elden. Vi bjuder på kaffe och te. 

På grund av coronaviruset uppmanar vi alla besökare som känner av minsta förkylningssymtom att stanna hemma.Ta gärna med eget fika, då vi från och med nu endast serverar kaffe och te. Det kommer inte heller finnas möjlighet att ställa medhavd mat i vår kyl.

 

                                                                                                                                                                                                                                                              

27 mars 2020