Babygrupp

Onsdagar är babydag

På grund av coronapandemin har vi gjort lite ändringar i babygruppen.

Från och med den 14 april 2021 kommer onsdagarnas babygrupp vara i skogen bakom öppna förskolan klockan 10-12.

Detta blir istället för tidigare barnvagnspromenader. Du som är hemma med barn 0-10 månader är välkommen att träffa andra vuxna och ta en kaffe/te.

Personal från BVC och MVC från vår familjecentral är med när möjlighet ges. Här finns tillfälle att ställa frågor som du kanske har kring ditt barn eller ditt eget mående.

Så här ser babygruppen ut i vanliga fall:

På babygruppen träffas föräldrar med barn yngre än 10 månader. Tiden är onsdagar mellan klockan 9.00-12.00. Då är verksamheten och sångstunden anpassad för de yngsta barnen. Du kan komma och gå när du vill under öppettiden. Öppna temasamtal kl. 10.30.

På onsdagar har vi ofta besök av BVC-sköterska, familjebehandlare och barnmorska från vår familjecentral.

Nästa varje vecka brukar vi ha temasamtal i babygruppen.

Uppdaterad:

Andra sidor under: Babygrupp